Zaterdag 25 april bijeenkomst Stichting PGMCG Cannabis College Amsterdam (een terugblik)

Admin   april 26, 2015   Geen reacties

Op zaterdag 25 april was er van 14.00 uur tot 17.00 uur een bijeenkomt van Stichting PGMC  bij het Cannabis College aan de Oudezijds Achterburgwal 124 in Amsterdam.

Agendapunten;

- Openingswoord en korte voorstelronde.

- Lopende zaken zoals de enquete en patientendossiers

- Bezoek BMC in mei.

- Cannabisbevrijdingsdag 2015

- Fondsenwerving

Social Media

- Ondersteuners / vrijwilligers

- Rondvraag

sergeenik

Aanwezig:  Marian St Pgmcg – Voorzitster Stichting PGMCG/Serge de Bruijn – Secretaris Stichting PGMCG/Drs Hester Kooistra – Universiteit voor Humanistiek/Derrick Bergman – woordvoorder VOC/Mauro Picavet – Stoned Society/Arja – patiënte Distrofie/Douwe van der Molen – patiënt darmkanker/Rens Hoppenbrouwers – interesse cannabis medicinaal/recreatief

Na een korte intro volgde de voorstelronde en werden ondertussen alle punten van de agenda besproken. De status van de enquete en andere lopende zaken en welke zaken we in de toekomst gaan aanpakken.

Genoeg te doen dus. Zonder jullie steun komen we er niet, we zijn bezig met het IGZ, de Nationale Ombudsman, de politie, de Publieke omroep en hebben 18 mei a.s. overleg met het BMC, Ministerie van VWS, ook gaan we gemeente Tilburg aanschrijven voor een gesprek met de burgemeester of wethouders.  Ook is Johan van Laarhoven die momenteel vast zit in een Thaise cel, ter sprake gekomen, wat we eventueel voor hem kunnen doen.

We willen voor patiënten hun rechten op komen, op nationaal en Europees nivo. 

 

Samen staan we sterk!                   

 

Het was een zeer leerzame middag en ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid.

De volgende keer staat het hapje en drankje weer klaar.

 

Om zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken, hebben we afwisselend een bijeenkomst in Amsterdam en de andere keer in Tilburg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>