Wiet minder schadelijk dan alcohol (spuitenenslikken)

Admin   maart 9, 2015   Geen reacties

Een blowtje roken is niet goed voor je. Dat weten we inmiddels wel. Maar hoe slecht is het nu eigenlijk echt voor je? Slaat het überhaupt ergens op dat het nog steeds illegaal is? O. Sorry. We bedoelen natuurlijk ‘gedoogd’.

Stel je even voor. Alcohol is net pas ontdekt. Ieder weekend loopt de hele stad vol met wankelende en kotsende alcoholjunkies. Sommigen zijn thunderhappy. Sommigen zijn fucking agressief. Zou het dan ook gewoon gelegaliseerd worden? Of zouden ze er nu toch twee keer over nadenken?

# 114 keer minder schadelijk
De laatste tijd wordt cannabis steeds meer aan banden gelegd. Het is namelijk vanaf 1 maart verboden om bijvoorbeeld lampen en zaadjes voor cannabiskweek te verkopen. Maar is dat eigenlijk niet raar als je je realiseert dat cannabis minder schadelijk is dan alcohol? Zeker omdat er uit een nieuw onderzoek is gebleken dat cannabis by far de minst schadelijke drug is. Zeg maar 114 keer minder schadelijk. Dan alcohol dan.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>