Tour de Achterdeur Van Hoofdstad naar Hofstad Zondag 15 maart Provinciale Staten Verkiezingen 2015

Admin   maart 15, 2015   Geen reacties

Onder het motto ‘fietsen voor regulering’ wil de tour aandacht vragen voor de onhoudbare situatie aan de achterdeur van de coffeeshop.

Bekijk hier onze intro op YouTube

Door coffeeshops wel toe te staan cannabis te verkopen, maar elke vorm van teelt te blijven bestrijden heeft de overheid een monster gecreëerd. De gevolgen zijn bekend: onveilige situaties bij teelt in woonhuizen, inmenging van criminele organisaties, wisselende kwaliteit, hoge prijzen, ripdeals enzovoort. Ook de oplossing is bekend: regulering van de teelt.

Van regulering profiteert iedereen. Het is goed voor de veiligheid en de volksgezondheid, omdat de teelt onder normale omstandigheden plaatsvindt, zonder stroomdiefstal, bestrijdingsmiddelen of verzwaring. Het is goed voor de consument, die een beter product krijgt. Het is goed voor de coffeeshops, die als gewone ondernemers kunnen inkopen, zonder het risico dat hun leveranciers worden opgepakt. Ook de overheid en de belastingbetaler profiteren: grote besparingen op de kosten van de ‘Hollandse Hennepoorlog’, meer belastinginkomsten en een transparante cannabisketen, van zaadje tot zakje.

Lees meer

Doe mee!

Geen komma aan af te doen. Een stemadvies geven ze bij Tour de Achterdeur trouwens niet, “als je maar nadenkt en cannabisvriendelijk stemt” is hun devies. Als je zin hebt om samen met je collega’s of mede-bezoekers van je shop mee te fietsen op zondag 15 maart – de tocht is 75 kilometer in totaal, maar er wordt niet gesprint dus het is voor iedereen te doen – meld je dan hier aan via de website of hier via de Facebook-pagina van Tour de Achterdeur!

Cannabis Kieswijzer 2015

Actievoerende blowers op de fiets naar Binnenhof

 

Toekomstig burgemeester Breda aan ministerie: ‘Tijd voor ander softdrugsbeleid’

Stichting PGMCG ondersteund deze actie. 

Het huidig cannabisbeleid is gebaseerd op justitie en niet op de gezondheid, wij als medicinaal cannabisgebruikers en uiteraard ook recreatief gebruikers, hebben recht op een goed product, met productomschrijving zoals cannaboiden en terpenen, met de eventuele uitwerking ervan, zodat men weet wat men rookt, verdampt, eet of drinkt. De cannabisconsument heeft net zo goed recht op een goed product als mensen die andere genotsmiddelen/medicijnen tot zich nemen. Tijd voor positieve aandacht van de Cannabis Sativa. 

Tevens wordt dit ondersteund door het VOC, Stichting We Smoke en PCN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>