Rene (neuropatische pijn): Wietolie maken met isopropylalcohol of ethylalcohol (consumptiealcohol)?

Admin   mei 10, 2016   2 reacties

Beste mensen,

Bij deze mijn verhaal over het maken van wietolie met Isopropylalcohol of ethylalcohol (ethanol)

 


 

Mijn naam is Rene Barendse geboren in 1975. Op mijn 27e begonnen mijn eerste klachten. Pijn in onderrug wat niet meer overging met in het begin nog vermoeiende benen,maar even later gingen ook mijn benen pijn doen. De pijn is altijd aan de achterkant van mijn lijf, hoofdzakelijk onderrug en benen. De pijn is zeurend / schrijnend / branderig soms stekend, kortom typische zenuwpijnen.


 

Pijn was mijn voornaamste klacht, maar ik had o zo veel meer kwaaltjes zoals herhaaldelijke oorontstekingen ed. Na 1,5 jaar was mijn pijn op zijn ergst. Ik kon niet meer voor mij zelf zorgen, en de pijn was zo erg dat ik er niet meer wilde zijn (zelfmoord heb ik aan gedacht, maar nooit bedacht dat “dat” de oplossing zou zijn).


 

Ik was toen de tijd het hele reguliere gezondheidszorg al afgelopen en was al een tijdje onderweg in het alternatieve circuit totdat ik bij een arts terecht kwam die en regulier en alternatief combineerde. Hij heeft uiteindelijk door middel van een (anders dan normaal) bloedonderzoek vastgesteld dat het om een virusinfectie ging. Ik kreeg een anti viraal protocol (want in het reguliere circuit is er niks tegen virussen) met uitsluitend een homeopathische middel / vitamines en mineralen. Als wonder boven wonder kon ik na 3 weken bijna alles weer, alleen bleef ik met een restpijn zitten.


 

Deze arts wist verder geen raad meer en stuurde mij door naar een collega waar hij een lange tijd mee heeft samengewerkt en die dat anti viraal protocol had uitgevonden. Deze man test heel veel met de spierreflextest, dat is een test die gebruik maakt van testbuisjes in combinatie met je lichaam (kinesiologie) en waarbij hij je precies laat voelen wat er in je lichaam aan de hand is. (Je lijf liegt nooit namelijk).


Nu de tijd, kom ik nog steeds bij hem als het weer even slechter gaat met mij. Vaak heb ik dan last van het weer (pollen in de lente, schimmelsporen in de herfst), van bepaalde giffen (benzeen in denk aan vliegen / tanken / chemische industrie, arsenicum in pesticiden) of van virussen/bacteriën/schimmels/parasieten. Kortom, je kan wel bedenken dat ik een immuunsysteem heb waar nog al wat aan schort, maar iedere keer wanneer het probleem weer weg is, is mijn leven een stuk aangenamer en kan ik beter mijn pijn aan die ik blijf houden tot vandaag de dag.


Zodoende ben ik vorig jaar wietolie gaan gebruiken.

Eerst gekocht via internet bij een wel bekende site. Later ben ik het zelf gaan maken. Ik kocht mijn alcohol bij deze site en ging er mee aan de slag. Goed gekeken hoe het allemaal moest, dus dat ging goed.

Toen ik mij weer een paar weken geleden slechter begon te voelen, ben ik dus weer naar Utrecht afgereisd om te kijken wat er nu weer aan de hand is met mijn lijf.

 

Verrassende uitkomst is dat ik een intoxicatie (vergiftiging) van isopropylalcohol heb.

Dat had ik in al die tijd (10 jaar) nog niet gehad. Deze vergiftiging van isopropylalcohol is geen acute vergiftiging maar heeft zich in de tijd van dik een jaar kunnen stapelen in mijn lijf waardoor ik nu meer pijn ervaar dan anders het geval is. Ik heb mij laten vertellen dat je er een hele lange tijd geen last van kan hebben totdat er een bepaald punt is bereikt.


 

Mijn arts zei ook dat ik dit moest delen onder oliemakers, vanwege het feit dat er altijd moleculen van je IPA achter blijven in je olie.Ook is hij tegen het desinfecteren van allerhande producten met IPA!

 


 

Zodoende heb ik het op een aantal facebook sites gezet om dit mede te delen. Nou dat heb ik geweten, ik ben er in ieder geval achter gekomen dat er nog veel onenigheid over bestaat.


Het is niet dat ik denk dat wietolie gemaakt van isopropylalcohol heel slecht is voor iedereen, maar ik denk wel dat sommige mensen, ik verwacht zelf niet meer dan 2 a 3 procent, maar ik kan er ook flink naast zitten, er

toch problemen mee hebben of kunnen krijgen bij wietolie gemaakt met Isopropylalcohol.

Mijn ogen zijn in ieder geval voor mijzelf geopend.


 

In ieder geval ga ik nu voor een zo zuiver mogelijk product en dat is voor mij, biologische wiet en puur natuur alcohol (ethyl alcohol) om de olie te maken, want hoe je het ook wend of keert, Isopropylalcohol is en blijft chemisch.


 

Denk aan je gezondheid!


 

Lees ook: Cannabis Oil: chemical evaluation of an upcoming cannabis-based medicine (Arno Hazekamp en Luigi L Romano 2013)

en

Hoe schoon is jouw cannabis?

hennepzaad

 Informatielink IPA (Isopropylalcohol)
============================
Antwoord van Bleko Chemie, IPA producent.
.
Beste Sjoerd,
Het fenomeen is mij bekend.
Ook dat de marihuana of wiet in een oplosmiddel wordt gedaan om de werkzame stoffen hieruit te halen.
In het uiteindelijke residu, dus na verdamping, blijven zeker reststoffen achter en ik zou als oplosmiddel dan ook zeker geen wasbenzine of isopropylalcohol gebruiken omdat reststoffen van deze stoffen schadelijk zijn.
Wat eventueel wel gebruikt zou kunnen worden is Ethanol, maar dan wel de voor consumptie geschikte soort, dus de niet-gedenatureerde ethanol.
Met vriendelijke groet,
René Engbers
KAM-Manager & Reach Coördinator
r.engbers@blekochemie.nl
.
Met dank aan  Sjoerd Boontje

 


 

 

2 reacties op “Rene (neuropatische pijn): Wietolie maken met isopropylalcohol of ethylalcohol (consumptiealcohol)?

 1. Sylvie

  Hoi Rene,

  Wij gaan ook zelf wietolie maken en na het lezen van jouw info gaan we maar direct met ethylalcohol beginnen. Kun jij mij laten weten waar jij deze alcohol bestelt?

  Groetjes
  Sylvie

 2. Conny

  Hallo Sylvie,
  Ik wil je er even attent maken dat in het boven genoemde onderzoek, blijkt dat wieolie gemaakt met olijfolie net zo goed of misschien zelfs beter werkt dan met alcohol. En zeker goedkoper.
  Veel succes
  Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>