Positive Doompie: MS versus Doompie – curing from an uncureable disease with Cannabis / Deel IV

Admin   oktober 27, 2015   Geen reacties

Mijn naam is Positive Doompie (Multiple Sclerose Secundair progressief met relapses) en hier mijn verhaal:

Deel IV (slot)

15-16/6/2015

Relaxt

De afgelopen dagen zoveel gewandeld en gestaan, dat gisteren een middagje picknick kleed zitten erg welkom was. Wat rond geslenterd langs de kraampjes en gechilled met nog een paar honderd anderen..genoten van de erg relaxte sfeer op de ‪#‎cbd2015‬
Sporten zat er niet in de afgelopen paar dagen, maar lopen en vooral staan daarin tegen..overuren..
Balanceren gaat steeds beter en beter. ‘sAvonds wel obrecht uitgeteld, maar erg voldaan.. vooralsnog steeds een beetje meer

Een goed begin..

Gisteren weer na het weekend, gezien ik me eigen revalidatie begeleid als het waren, gisteren weer heerlijk getraind. De zitfiets op level 5, 20 min lang.. Voelde dat ik meer weerstand nodig had..onwerkelijk gewoon, nog altijd. De trend blijft positief en het tempo is uhm..ongelofelijk..

Gerelateerd aan de nieuwe levenswijze, zijn verzorgingsproducten..
Sinds enkele weken gebruik ik alleen nog natuurlijke producten, blok zeep en als deodorant heb ik iets gevonden wat ik niet kon geloven toen ik het voor het eerst zag..deo cristal..

19/6/2015

Reacties uit de buurt

Mijn, voor de buitenwereld, plotselinge verbeteringen gaan niet onopgemerkt voorbij. Eerder liet ik noodgedwongen de honden per scootmobiel uit, en “opeens” kwam ik weer voorbij strompelen, wat over ging in waggelen wat steeds meer op lopen is gaan lijken.

Vrijwel iedereen waar ik altijd goedendag tegen zeg wil natuurlijk direct weten: HOE!?!? Heb je betere medicijnen ofzo?? Is er een wonder gebeurd??

Als ik dan de korte uitleg geef wat ik heb gedaan:

Super gebalanceerd leven en juist ben gestopt met de reguliere medicatie en cannabis gebruik in meerdere vormen, zijn de reacties, soms een shock, maar eigelijk snapt iedereen gelijk hoe moeilijk het is geweest om “blindvertrouwen” te leggen in een niet gesteunde methode.

kleur

Op vele vlakken niet gesteund. Niet regulier Medisch, maar vooral sociaal niet..waar dus niet heel veel steun en zekerheden aan zaten voor de drastische besluiten..

Maar ja, ben inmiddels levend bewijs.. Dus ontkennen of bang maken is, uhm, geen optie meer…

Kreeg ook al meerdere malen de opmerking van mensen wie het hele verhaal wilden horen: “,.hier MOET je gewoon iets mee doen..”

Nou niet perce direct eigelijk, laat ik even van de toename in kwaliteit van leven genieten en hopelijk wat andere inspireren.. Dan kunnen we weer verder kijken.. Heb nu sinds de laatste 2 weken pas weer echt zin om iets voor iemand anders te doen..klinkt misschien egoïstisch, maar ik was blij als ik de dag kon doorkomen..tis niet dat ik niks deed voor anderen maar nauwelijks en altijd met een soort van tegenzin..dat lijkt nu toch wel voorbij.

Eerste “iets mee doen” actie is genomen: Contact met een stichting gezocht.. daarover binnenkort meer hoop ik.

Alvast een mooi weekend!

23/6/2015

Nieuw doel gehaald

Vandaag was het dan zover. Na veel trainen, peinzen en ondanks alle waarschuwingen: op de Fiets!

Eerst een rondje op het garageplein. Sturen ging wat abrupt, maar vertrouwde er wel op..
Eerst even naar de sportschool, zien we daarna wel. Is een Rondje van 18km geworden.. Met wat tussen pauzes..Onovertroffen gevoel van vermoeidheid..
Mijn rechterbeen kan weer mee. Is nog wel wat minder sterk en dik dan de linker, maar wordt aan gewerkt.. Balanceren boven verwachting, daar oefen ik ook wel veel op.

Als het nu nog beter blijft gaan, misschien maar eens een racefiets kopen..lijkt me een leuke, gezonde hobby en een mooi doel om naartoe te werken. Dus wie weet..

27/6/2015

Week alweer om..

De dagen zijn voorbij gevlogen hier. Lekker bezig geweest met hobbyen wat eindelijk weer kan. Kijk nu niet meer tegen dingen op, maar naar uit om te gaan doen.
Woensdag, de dag na m’n fietstocht wat meer vermoeid geweest dan anders en wat zadelpijn. Gelukkig herstelde het die dag.. Gewoon mijn ding kunnen doen, maar niet gesport. Beetje onwerkelijk gezien teveel inspanning (marginaal vergeleken nu) me voorheen 3 dagen plat liggen kostte.

Verder ben ik erg blij met het feit dat het gevoel op de huid stukje bij beetje meer terug begint te komen. Bijzonder is dat het “ingeluid” wordt met een halve dag jeuk op de plek waar de dag daarna het gevoel terug is.. Gisteren waren het enkele jeukende vingertoppen, wat niet een beetje irritant is trouwens, nu is daar weer gevoel…
Alsof het getuned moet worden..
Bijzonder maar de prijs is het meer dan waard..

Een schitterend weekend en een stralende week gewenst, geniet!

29/6/2015

Switch..

Ongeveer 3 weken geleden ben ik gewisseld van CBD olie.

Voorheen gebruikte ik 4% van de smartshops, maar sinds 3 weken nu bezig met 10,8% organische CBD olie van Dutch Natural Healing..
Nee, had ik maar aandelen..

En ik moet zeggen dat het verschil wel serieus te merken is. Die andere was goed, maar deze is beter.. Kan nog veel meer aan, wat weer resulteert in nog meer inspanning, meer conditie.. Na het sporten neem ik extra, dan herstellen ook de spieren in no-time.

Van spasmen kan ik eigenlijk niet meer spreken.

.af en toe in de vroege ochtenden..nihil..zeker met wat het was maanden geleden nog..en meestal na een dag van veel inspanning.
Van chronische vermoeidheid, uitval en pijnen zijn niet meer te spreken, gevoel komt langzaam maar zeker terug in steeds meer delen van de ledematen en huid..lijst met vooruitgangen is inmiddels aardig noemenswaardig..

Ook merk ik dat ik, met innemen na behoefte, inmiddels weer een paar druppels minder neem dan voorheen…

Verslavend is het niet, maar de drive naar meer gezondheid wel.. Even als sporten trouwens . Maar of dat dan weer slecht is..

Een stralende week gewenst!

3/7/2015

Weekje tropisch..met een mooi einde..

Poeh, de heetste week van het jaar zover, onze vakantie: weekje in eigen land.. Tropische temperaturen waren het toch zeker te noemen. Maar met de nodige verkoeling in de vorm van water was het zeker vol te houden. Veluwe zijn erg mooi. In de vakantie-keuken was het wel serieus heet, maar als je wilt weten wat je eet: moet je het zelf maken..had het er dus voor over.

Qua fysieke veranderingen, stabiele tijd aan de goede kant van de streep

…wat vandaag, op de verjaardag van vrouwlief, is bevestigd: geen verdere ziekte progressie noch een actief beeld zichtbaar op dit moment volgens MRI.. Volgend Jaar weer een check en vooral blijven doen wat ik doe..

Nu het tropische weekend in met een heerlijk gevoel.

Voor iedereen: Geniet ervan!

9/7/2015

Conditie

De afgelopen weken heb ik hard, maar verantwoord, getraind oa. om weer buiten te kunnen fietsen.
Dat doel is gehaald, daarom een mooie racefiets kunnen kopen waar ik heeeeeeel blij mee ben. Lichamelijk Ben ik nu vooral onder de indruk van de snelheid van conditie opbouw..beste sport ooit voor mij dat fietsen.

Ongelofelijk blij!

16/7/2015

voor conditie..

Mijn innerlijke blijdschap kan ik niet in woorden uitdrukken. Vandaag heb ik de 100km gehaald in 3 dagen fietsen..

Ondanks het weer maandag toch een 32km gedaan, woensdag 34 en vandaag 35..

Verder ben ik een beetje ingewijd in de fietswereld als ik dat zo mag noemen.. Een paar hele leuke gasten leren kennen, uit de buurt ook nog, van kaliber prof maar hele toffe gesprekken mee. Wat ook heeft geresulteerd in een heel aantal tips en nog beter afstellen van de fiets.. Enorm dankbaar!

Mijn voeding heb ik mee aangepast aan de hoeveelheid sporten. Uitgebalanceerd op eiwitten, koolhydraten en vetten als ik al deed, maar vooral de na het sporten maaltijd flink uitgebreid. Een bordje Chili spaghetti ipv 1 sneetje speltbrood.. Dus ja, als je zoveel verbrand, moet je wel tanken..

Volgende doel wordt hard aan gewerkt. Van terugvallen is geen spraken gelukkig..de trend is louter positief te noemen …onbeschrijflijk…

22/8/2015

Going very strong!

Wat moet ik soms toch voor nieuws melden?

Nou hoe ongekend gelukkig ik ben momenteel. Kunnen weer samen naar de bossen, Heb bijna de 1000km op de fietscomputer, lichaam is getraind aan het worden en de lijn blijft stijgende..

Problemen met zien zijn wel erg aanwezig nog altijd en geheugen is niet meer 100% met tijden, wat vooral m’n vrouw opvalt natuurlijk, maar ik mag alles behalve klagen.

Het meest recente wat is veranderd; had ontdekt waarom tijdig drinken zo lastig is.. M’n maag of brein vond dorst ook honger.. Lastig, maar gelukkig achter gekomen. Langzaam maar zeker krijg ik betere dorst signalen, dus de laatste week gaat het een stukje beter weer..

Verder heb ik wat meer schrijf tijd nodig voor een boekje waar ik de eerste aanzet voor heb gedaan..hoop dat dat vordert de komende maanden, en dat het een inspirerend verhaal mag worden natuurlijk..blijft dus wel minder tijd over voor andere verhaaltjes momenteel, excuses voor het ongemak.

 

27/9/2015

Investeren in gezondheid.. Mijn Nieuwste gadget in mijn strijd.. Wat me de mogelijkheid geeft puur THC in te nemen.

Eerste ervaringen zijn zeer positief.

Zo een Balon rookt anders dan een Joint, ja, maar in positieve zin. Van de nicotine had ik wat last van m’n longen. Dan met fietsen me eerst 5 minuten leeg hoesten. Daar wilde ik graag vanaf. Niet van dat sporten, maar wel het rokershoestje. En dat lijkt nu na 1 volle dag gebruik toch al het geval.
Doseren is best vergelijkbaar, effect veel zuiverder en niet meer gehoest. Wel voor meer “ervaren rokers”, het komt best aan.

157 omdat het zondag is..

Dominique hoopt met zijn verhaal meerdere mensen te inspireren.

Update 27/10/2015
Met mij gaat het erg goed. Heeft inmiddels de aandacht gekregen van meerdere Ms stichtingen. Van morgen nog geïnterviewd voor Stichting Voeding Leeft, MS Anders en het Innovatienetwerk. Daar zou nog wel wat meer uit kunnen komen. Ze hebben vorig jaar een controversiële documentaire gemaakt omtrent diabetes, nu willen ze voor Ms iets soort gelijk doen. Vroegen al of ik voor camera wilde praten, dus wie weet wat er nog op het pad komt.
Verder racefiets ik erg veel, volgend jaar wil ik wat grote tours gaan rijden. Via de wielerwereld is misschien ook veel te bereiken. Dus probeer mij op vele manieren nuttig te maken voor gezondheid en de bekendheid van olie. Merk dat er nu al een kleine olie vlek ontstaat.

Helaas is zijn account Positive Doompie verwijderd op facebook, hij had deze gewijzigd in Dominique, maar hij weigert de nieuwe regels van facebook, zijn pagina is er echter nog wel momenteel, daar zijn deze 4 delen op gebaseerd.

doompiemedicijn

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>