Persbericht over het drama in Frankrijk mbt op cannabis gebaseerd medicijn of toch niet? Nee!

Admin   januari 15, 2016   Reageren uitgeschakeld

Een medisch experiment is in Frankrijk uitgelopen op een drama. Zes proefpersonen zijn onwel geraakt na het testen van een nieuw geneesmiddel, één van hen is klinisch dood verklaard.

De mensen deden mee aan een medisch experiment in Rennes, in een laboratorium van het bedrijf Biotrial. Het lab voerde testen uit voor een pijnstiller op basis van cannabis.
thcaformule
Helemaal mis gegaan
Begin deze week werd duidelijk dat het helemaal mis is gegaan, toen bekend werd gemaakt dat een aantal mensen opgenomen was na de experimenten. Gisterenavond kwam naar buiten dat één van hen inmiddels klinisch dood is. De andere vijf zouden er zeer ernstig aan toe zijn.

De politie van Rennes is een onderzoek begonnen naar het laboratorium en het experiment. Daarnaast zal ook de waakhond voor volksgezondheid een onderzoek uitvoeren.

De minister van Volksgezondheid, Marisol Touraine, heeft zojuist een persconferentie gegeven.

Bron


 

nabilone

De oorzaak is een enkele molecule en heeft niks met cannabis te maken.


 

 

De verslagen van een dood en ernstige zieke van een “op cannabis gebaseerd medicijn experiment” in Frankrijk, kloppen niet en zijn zeer misleidend.

De media blijkt er alles aan te doen om cannabis zwart te maken.

In de originele berichten in het Frans is duidelijk dat dit gaat om een experiment van een enkel molecuul, een synthetische cannabinoïde, bekend om zijn toxische en zeer gevaarlijke stoffen!

Cannabis zelf bevat meer dan 400 moleculen en is een van de veiligste medicijnen met  therapeutisch werkzame stoffen bij de wetenschap bekend.

Bij cannabis gaat het om het “entourage effect“, een combinatie van verschillende cannabinoïden, terpenen en andere verbindingen die in de plant synergetisch samenwerken.

Deze ramp is het gevolg van slechte wetenschap en hebzucht van een farmaceutisch bedrijf dat probeert van een enkel molecuul een medicijn te maken (synthetiseren van cannabis),  dat het octrooi kan krijgen voor haar financieel gewin, met het graf en risico’s voor de patiënten als gevolg.

Patiënten hebben de gehele top nodig, geen SPICE!


 

Het  blijkt dat

BIA 10-2474 (Clear UK) de oorzaak is

BIA 10-2474.svg

 

Tijdens het schrijven van dit bericht is bekend gemaakt dat het helemaal niet om cannabis gaat!

 

Bestuur Stichting PGMCG

acdcklein

 

 

 

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial