Patiënte Arja: Beter een dubbele whisky met opiaten dan medicinale cannabis bij revalidatie

Admin   april 29, 2015   Geen reacties

Sinds 2010 is Arja Lokker minder valide en gebruikt ze cannabis als medicijn.

Arja Lokker heeft 3 keer intern in een revalidatie gezeten waar alcohol geschonken word en de meeste cliënten krijgen verschillende opiaten waar je absoluut de eerste weken niet mag drinken, en toch gebeurt het met het gevolg, dat de revalidatie veel langer duurt mensen flikkeren letterlijk uit de rolstoel en de revalidatie duurt daardoor veel langer omdat alcohol je revalidatie belemmert.

Mensen worden heel makkelijk afgekeurd door alcoholisme omdat het een ziekte is. Als de overheid slim is geven ze de alcoholisten of andere verslavingen een jaar de tijd om af te kikken en daarna vallen ze in de WW, mochten ze na het jaar terug vallen stoppen met geld geven. Zelf hoor je het om je heen voorbeeld Arja heeft een vriendin gehad die alcoholist is en ze is twee keer naar een mooi oord geweest in het buitenland en ze zegt het word vergoed en ik heb twee mooie snoepreisjes van de overheid gehad en bij thuiskomst om het te vieren nam ze weer een borrel.

De brief en menukaart van het revalidatiecentrum

brief menukaart

 

 

 

 

 

Lees meer over Arja

Cannabis is 114 keer minder dodelijk dan alcohol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>