Nederlandse grondwet 200 jaar! Het verbod op discriminatie cannabis. (mijn recht/jouwrecht)

Admin   april 4, 2015   Geen reacties

Mijn recht, jouw recht

Dit jaar bestaat de Nederlandse grondwet 200 jaar. De Grondwet bevat de belangrijkste spelregels die samen leven mogelijk maken. Denk aan grondrechten als de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van vergadering en betoging en het verbod op discriminatie.
Documentairemaker Frans Bromet maakt in opdracht van de Rechtspraak tien minidocumentaires over onze grondrechten. Hij laat zien wat de Grondwet betekent voor onze rechten.

Lees en kijk de video s voor meer

Zoals iedereen weet is ons motto

Normalisering van Gebruik van Cannabis, zijn componenten, extracten of applicaties als medicijn, medicinaal gebruik of therapeutisch ondersteunend hulpmiddel. 

 

Echter wordt momenteel in Nederland ons grondrecht danig geschonden door het huidig beleid van de overheid, door de nadruk te leggen op de discriminatie van de cannabisplant op justitieel gebied. De gezondheid van de mens, wordt totaal vergeten.  Een aspect, wat ik als patiënt graag aan wil vechten. Echter er zijn veel advocaten die het strafrecht betreffende cannabis verdedigen, maar een aanvallende advocaat, betreffende rechten van ons als mens, zodat je nog kwaliteit van leven hebt,  is nergens te vinden. Tot nog toe durft geen een advocaat zich er aan te wagen. In andere landen in Europa, wordt hier hard aan gewerkt. Steeds meer patiënten vechten voor hun rechten. Ook in Canada en Australie

Dus ken jij iemand die ons patienten wil helpen, laat het ons weten. 

Als patiënt wordt je niet alleen gediscrimineerd door het huidig beleid, maar ook door o.a. familie en werkgevers. Er moet nog hard aan de weg getimmerd worden hier in Nederland. De achterstand die we reeds opgelopen hebben op medicinaal gebied is al niet meer in te halen.

Aan de monopolipositie van Bedrocan hier in Nederland moet ook  verandering komen. Veel patiënten willen onbestraalde biologisch gekweekte cannabis, de gehele top en geen kruimels inclusief takjes, blaadjes en zaadjes. Tevens meer keuze uit strains, edibles en andere toedieningsvormen, tegen een lagere prijs. Het is absurt wat er momenteel betaald wordt voor cannabis, dit alleen door toedoen van de discriminatie!

Lees hier over de mensenrechten wereldwijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>