Met mogelijke legalisatie, worden wietkwekers lobbyisten

Admin   april 15, 2015   Geen reacties

Veteranen cannabis kwekers komen uit de schaduw

California’s wietboeren hebben  in een juridisch grijs gebied bestaan in de loop van de afgelopen 18 jaar, dat de staat  de eerste werd voor bewoners om de drug te gebruiken voor medische doeleinden.

Nu zijn er veteranen cannabis kwekers die uit de schaduw komen, om hun stem te laten horen bij het Capitool, als de basis wordt gelegd om wiet in de staat te legaliseren voor recreatief gebruik.

Marihuana producenten uit Noord-Californië’s beruchte Emerald Triangle huren veteraan lobbyisten in, vormen politieke actiecomités en het nemen verkozenen op een feitenonderzoek tour – ook op grote schaal wiet boerderijen blijven illegaal onder de federale wetgeving en telers en hebben het risico te worden overvallen en vervolgd.

De coalitie van de telers zegt dat het het risico waard is om te zorgen dat hun belangen worden behartigd, als wetgevers en uiteindelijk de kiezers, overwegen de regelgeving aan te passen, waardoor ze eerlijk zaken kunnen doen.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>