Kort verslagje Open huis vrijdag 27/2/15 St. PGMCG

Admin   februari 28, 2015   Geen reacties

Op vrijdag 27 februari jl. hebben we onze eerste vrije inloopdag gehad, waarbij men informatie kon krijgen omtrent onze stichting en over medicinale cannabis in Nederland.

Er konden diverse verdampers getest worden zoals de verdamper van Evert en diverse draagbare verdampers, zoals de Puffit, SuperNova en Pax.

Een aantal bezoekers waren reeds bekend met cannabis, maar er waren ook twee oudere dames die voor de eerste keer kennis maakte met dit medicijn. Momenteel gebruiken ze reguliere medicatie, die hun totaal niet bevalt. Na het verdampen ging er een wereld voor hun open. Ze hebben ons meermalen bedankt voor de fijne middag.

Ook werden er veel vragen gesteld omtrent het gebruik van cannabistinctuur en cannabisolie, heb hun het recept laten zien, wat je bij de apotheek krijgt bij je medicinale cannabis en de verschillen tussen olie en tinctuur uitgelegd, warme en koude bereiding.

Omtrent medicinale cannabis en deelnemen aan het verkeer is ook eea toegelicht.

Een fotoimpressie.

compilatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>