Johan van Laarhoven (oprichter van de Grass Company), gevangen in Thailand! Waarom? Wanneer uitlevering?

Admin   augustus 30, 2015   Geen reacties

Tot nog toe is er nog steeds niet om uitlevering gevraagd!

De gezondheidstoestand van Johan gaat heel snel achteruit, familie en vrienden vrezen voor zijn leven.

Hoe kan men dit toestaan in Nederland, terwijl er geen bewijs geleverd is?

Mensenrechten worden grof geschonden! Ieder mens heeft recht op medische hulp. 

Wij vragen dan ook aan de verantwoordelijke, om zo snel mogelijk actie te ondernemen, zodat hij zo spoedig mogelijk uitgeleverd gaat worden aan Nederland en er iets aan zijn gezondheidstoestand gedaan wordt, hij is om gezondheidsredenen naar Thailand verhuisd, nu verslechterd het alleen maar.


 

29/8/15 Foul play. The criminalization of Dutch coffeeshop owners.

Cannabis News Network presents you with a follow-up on the dramatic case of Johan van Laarhoven. This former Dutch coffeeshop entrepreneur and his wife are still being imprisoned in Thailand under horrific conditions.

In september zullen beide advocaten hun beste beentje voorzetten om Van Laarhoven vrij te pleiten. Foto’s uit Den Bosch en Amsterdam nemen ze mee. Spong: “Het is nu afwachten. We shall see.”


 

21/8/2015

Thaise advocaat in The Grass Company

‘Wiet stinkt’, Thaise advocaten van Johan van Laarhoven krijgen rondleiding bij Grass Company

TILBURG – Thaise advocaten van Johan van Laarhoven zijn vrijdag in Tilburg en Den Bosch om vier coffeeshops van The Grass Company te bezoeken. Zo kunnen ze met eigen ogen zien dat je in Nederland legaal softdrugs kunt kopen. Het luchtje is even wennen. De Thai trokken een vies gezicht toen ze vrijdagochtend voor het eerst in de coffeeshop kwamen.

Aanleiding voor het bezoek is de rechtszaak tegen oud-coffeeshopexploitant Johan van Laarhoven, die inmiddels een jaar in een Thaise cel zit. De laatste zittingen in de zaak zijn in september.

Toestemming vragen
De huidige eigenaar van de coffeeshop, Marco de Jong, moest voor het bezoek kon doorgaan, wel toestemming vragen aan de burgemeester. Buitenlanders mogen immers niet zomaar binnen bij Nederlandse coffeeshops. Het is allemaal op tijd geregeld en dus mochten de Thai vanochtend gewoon naar binnen.

De hoofdadvocaat gaat de hele tijd op de foto terwijl hij een Thaise krant vasthoudt die hij onmogelijk in Nederland kan hebben gekocht. Dit om straks de Thaise rechter ervan te overtuigen dat hij ook echt in een Nederlandse coffeeshop is geweest.

Bron (omroepbrabant)

 


 

Wat ging er aan vooraf:


 

Brief aan het VOC van Johan op CannabisBevrijdingsDag 2015

 


 

Op 23 mei 2015 nieuwe reportage

 


 

Johan van Laarhoven in Thailand opgepakt

Nederlander verdacht van drugssmokkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>