Jeanette: Onrecht met betrekking tot cannabis

Admin   december 29, 2015   3 reacties

Hallo allemaal,

Onrecht met betrekking tot cannabis

lhopacdcOnrecht kennen jullie allemaal wel, denk ik …Ik haat het

Ik haat het als ik onrechtvaardig wordt behandeld, wie niet ?
Er zijn vele vormen van onrechtvaardig behandeld worden, helaas. Maar wat me het meeste ergert of waarover ik boos kan worden, is dat ze weten dat cannabis een medicijn is en zoveel mensen kan helpen of genezen.

Maar toch wordt het niet geaccepteerd als medicijn en dat maakt me boos en verdrietig. Want vele mensen en kinderen moeten nog elke dag de medicijnen gebruiken van big pharma waar veel bijwerkingen mee gepaard gaan en zelfs de medicijnen niet eens werken.
We worden volgepompt met die rotzooi en als je aan de dokter verteld dat je bijwerkingen hebt, dan krijg je gewoon andere medicijnen en dan blijf je in die cirkel draaien tot je lichaam het niet meer aankan. Hoeveel mensen zijn al aan de medicijnen overleden?
En denk je dat ze erover nadenken om er iets aan te veranderen? Nee! Ze gaan gewoon door. Hun interesseert het niet. Ze denken niet aan hun familie, hoe het met hun gaat als ze iemand kwijtraken door de medicijnen. Of sturen ze een kaartje? Nee.
Ze denken, omdat ze jarenlang gestudeerd hebben, dat ze het goed doen en dat we niks te zeggen hebben over hoe we ons kunnen genezen.
Hoeveel mensen moeten nog doodgaan?

En dat vind ik onterecht. Ze behandelen ons onrechtvaardig.

bloemetjeJe mag 5 planten kweken. Geweldig. Om jezelf eventueel te kunnen behandelen. Dat zeggen ze. (het wordt gedoogd)

Ik begrijp uit vele verhalen, dat de politie naar binnen stormt en alles onderzoekt. Ze gooien je huis overhoop en het maakt niet uit of daar kinderen bij zijn. Ze gaan gewoon door, ook al zien ze dat de kinderen bang zijn of zelfs aan het huilen zijn. Ze nemen geen voorzorgsmaatregelen en dan wordt je ook nog eens als crimineel behandeld.

En dan nemen ze de cannabisplanten ook nog mee, hun medicijn.
Is dat dan gerechtigheid? Heeft dit enig maatschappelijk nut?

Ik dacht van niet.

Het komt zo over alsof we niets meer te zeggen hebben over onze gezondheid. En dat ze alles in hun handen willen hebben, ook over hoe wij leven.

Tot nu toe ziet het er voor mij uit dat we niet gezond mogen zijn, als ik denk aan vaccinaties, chemtrails, ons eten, chemotherapie of medicijnen.
Maar gelukkig zijn al een heleboel mensen wakker geworden en dat is goed zo, want zo kunnen we onze stem laten horen, dat we het er niet mee eens zijn.

Cannabis is het veiligste medicijn wat er is. Daar krijg je geen bijwerkingen van en je gaat er niet aan dood.
Behalve als het van monsanto af komt, dan is het weer giftig en niet meer veilig.
Monsanto is gif voor ons en voor de omgeving.

Worden we dan rechtvaardig behandeld als burgers? Nee, ze vergiftigen ons met ons eten en ook onze baby’s en dat mag? Dus ze kunnen en mogen ons vergiftigen?
Maar we mogen ons niet zelf genezen of goed tegen alle gif beschermen?
Kom op nou. Dat gaat toch te ver.  Bij hun moet de politie naar binnen stormen en het gif weghalen, zodat we weer gezond eten hebben voor onze kinderen. Politie moet eigenlijk bij alle consultaties en doktoren naar binnen stormen en alle vaccinaties weghalen of weggooien. Dat moeten ze doen met alles, chemotherapie, chemtrails, enz.

En niet bij mensen naar binnen stormen voor een paar cannabisplanten die ze kweken voor eigen gebruik als medicijn!

Ze vertellen of hebben verteld dat de politie je beste vriend en helper is.

Dat zij voor gerechtigheid staan, maar dat is niet meer zo, helaas!

En dat vind ik erg. Is dit gerechtigheid? Heeft dit maatschappelijk belang?

Jeanette Salihu

politiewied

 

 


Een ander blog van Jeanette:

Jeanette: De echte misdaad is weten dat cannabis werkt, maar er niks mee doen!


 

Vindt jij ook dat cannabis gelegaliseerd moet worden? Wij wel, samen staan we sterk

Laat ook jouw stem horen

Kijk ook eens hier:

Zwartboek: Medicinale Cannabis Patiënten

3 reacties op “Jeanette: Onrecht met betrekking tot cannabis

  1. Atindana Buitenhuis

    Helemaal gelijk, zal nog wel even duren voordat alles loopt zoals het hoort, maar blijven klokkenluiden en aan de bel trekken. succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>