Italiaanse parlementsleden willen marijuana legaliseren

Admin   maart 16, 2015   Geen reacties
‘Repressie werkt niet’, zegt senator

Rome, 16 maart – Een groep van 60 parlementsleden, de meeste van hen uit de regerende Centrumlinkse Democratische Partij (PD), hebben hun krachten gebundeld om cannabis te legaliseren in Italië, dit hebben bronnen maandag gezegd.
Senator Benedetto Della Vedova, die ook de buitenlandse ondersecretaris is , zei dat “in het licht van het falen van prohibitionisme” de groep een “pragmatische, niet-ideologische” bill regeling heeft voor het gebruik van het onkruid,

 

. “Repressieve maatregelen hebben totaal gefaald,”

 

Della Vedova vertelde op een bijeenkomst van de pro-marihuana afgevaardigden en senatoren en van de PD, de kleine linkse Links Ecologie Vrijheid (SEL) partij, de anti-establishment 5-Star Movement (M5S), de anti-verbod Radicale Partij, en anderen.
Della Vedova wees erop dat het legaliseren van marihuana in Colorado tot “miljoenen dollars”.heeft gesaldeerd in de Amerikaanse staat.

Bron

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>