Het verhaal van Serge (ADHD, fibromyalgie,PTSS) test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 11, 2015   Geen reacties

Verslagje Super Nova :


 

Ik ben Serge de Bruijn 37 jaar en gebruik al enige tijd medicinale cannabis.


 

Het liefst organische gekweekte thuis teelt waarin liefde voor de cannabis plant zit . Ik ben een indigo mens, waardoor ik hoog gevoelig ben . Ik kan last hebben van migraine door stress en chemicaliën .
Verder ben ik gediagnostiseerd met fibromyalgie, PTSS en ADHD .Omdat te verlichten gebruik ik graag biologische / organische cannabis die goed is afgebloeid en goed is gecured . Ik rook jointjes , gebruik tinctuur en neem graag dampjes, En een lekker cannabis koekje op zijn tijd waardeer ik ten zeerste, speciaal voor mijn PTSS, wat de nodige stress en slaapproblemen met zich meebrengt, dit heb ik gekregen door politie-invallen bij me thuis – jarenlang monitoren – intimideren van politie en taskforce, waar zelfs mijn ouders bij aanwezig waren en heel je leven veranderd in een klap (letterlijk en figuurlijk)


 

Mijn ervaring met de Super Nova is prima , het is een klein en compact apparaat en makkelijk in te stellen . De volle smaak (terpenen) van de cannabis komt goed tot zijn recht in de Super Nova . Hij is makkelijk schoon te maken en weer te vullen . De accu is vrij snel op 4x gebruiken ongeveer maar kan makkelijk in telefoon lader opgeladen worden (ook in de auto) . ik ben er content mee …. een aanrader dus , zeker in zijn prijs klasse !


 

 

FREE THE CANNABIS !

 

 

 


 

Serge , cannabist in hart en nieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>