Het verhaal van Roy (ADHD,slaapproblemen), test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 12, 2015   Geen reacties

Verslagje Super Nova :

Dag Marian,

Ik ben Roy en ben 22 jaar.

Heb last van altijd druk, heel erg druk (ADHD),  waardoor ik dingen vergat en alles door elkaar doe/deed, waardoor het soms chaotisch werd en ik ook slecht sliep.

Ik gebruik al cannabis sinds me 12de, toen rookte ik me eerste jointje en wist niet wat er gebeurde. Ik was zo rustig en relaxt, dat ik dacht, dit is het, dit is mijn medicijn, ik ben toen gestopt met concerta en me verder gaan specialiseren in de cannabis plant.

Toen ik 16 was werd ik bekend met medicinale cannabis en vond ik andere manieren om cannabis te nuttigen, met de waterpijp verdampen, spacecake, koekjes en allerlei andere mogelijkheden zoals rauw / verhit enzovoort. 

Ook heb ik heb al heel wat verdampers geprobeerd. Nu hebben we vanuit de stichting de mogelijkheid gekregen om de super nova uit te testen. Deze bevalt me prima, het werkt super voor me en het is handig, want je kan de temperatuur nauwkeurig instellen en hij verhit prima en geleidelijk. Als je de temperatuur juist instelt heb je een ideale high zonder een zwaar stoned gevoel te ervaren en werkt het ideaal medicinaal. 

 Love weed, use weed for a better life and a better world!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>