Het verhaal van patiënt Robin: ADHD, borderline, PTSS, slaapproblemen en medicinale cannabis

Admin   juli 30, 2016   2 reacties
robinHallo, ik ben dus Robin en via Arja ben ik bij jullie terecht gekomen om mijn verhaal te vertellen.
Ik lijd aan verschillende aandoeningen. zoals ADHD, Borderline, lichte vorm PTSS  en slaap bijna niet en mis drie ledematen. Dat komt door mijn borderline ik heb dus 3 maal aan toe ,mijn arm en benen kapot zitten maken en het was niet meer te verhelpen, snee mijzelf ook maar dat luchte niet meer op. Dat heeft me mijn linker onderarm net onder mijn elleboog en mijn benen tot boven de mijn knie gekost. Ik doe sinds kort mindvision om dat onder controle te krijgen. Mindvision en cannabis gaan goed samen, omdat het het ontspannen gevoel versterkt en me rustiger in mijn hoofd maakt.
Wiet roken doe ik al jaren.
Heb medicijnen gebruikt tegen ADHD daardoor sloeg ik door in mijn hoofd, hetzelfde gebeurde met  anti depressiva, daardoor sla ik helemaal door, door een stofje wat in die medicijnen zit. Ik rook al enkele jaren cannabis en het helpt perfect tegen mijn problemen. Als ik niet zou blowen zit ik te stuiteren in mijn huis.
Met mijn borderline helpt het tegen nare gedachtes weg te krijgen, in mijn hoofd.
 
Het roken ervan houd mij rustig en ik slaap er ook goed van.
Zo niet kan ik 24 uur niet slapen.
Ik kom bijna niet aan mijn slaap toe met coffeeshopwiet , heb het nu  van de apotheek getest en geen zenuwenpijn meer, ik wist niet wat ik mee maakte na 4 hijsen roken, pijn weg , ik ging naar mijn bed en sliep prima.
 
Heb gewoon heel veel stress met mijn aandoeningen en alles wat ik eromheen heb, het enige wat helpt is cannabis. .
Daarvoor ben ik voor het legaliseren van wiet.
Woensdag 30 juli 2015 afspraak met de dokter om te kijken of ik in aanmerking kom voor medicinale cannabis.
Robin Weverink

Update 8/9/2015
 
Robin is ondertussen bij zijn huisarts geweest om te kijken of hij medicinale cannabis voorgeschreven kreeg.
 
Hij is doorverwezen naar het Spaarne Ziekenhuis de pijnpoli en heeft daar het recept Bedrocan voorgeschreven gekregen, deze werkt goed voor Robin. Een ander soortje wat hij geprobeerd heeft met CBD (bediol) was niks voor hem.
 
Wederom een patiënt waar het bij erkend wordt!
 

21 mei 2016

Robin krijgt cannabis nog steeds op recept, maar net als bij andere patiënten wordt het niet vergoedt door de zorgverzekeraar.


 

Meer verhalen van patienten lees je hier

2 reacties op “Het verhaal van patiënt Robin: ADHD, borderline, PTSS, slaapproblemen en medicinale cannabis

  1. Jacqueline

    Hoop echt dat je het blijft krijgen waarom doen ze zo moeilijk over het verstrekken. Gaat allemaal om andere belangen . Tot hun eigen naasten het nodig hebben . Man sterkte

  2. Joost

    Heb het zelfde probleem, ook met ADD en borderline. Ik krijg het van geen enkele dokter voorgeschreven dus ben nog steeds aangewezen op de koffieshop wiet. Wel heb ik daar 1 soort gevonden die perfect werkt. Alleen zal ik over een maand weer terug moeten naar de erg slecht werkende Ritalin en effexor (of een dergelijke afleiding daar van).Ik verheug me nu al weer op alle bijwerkingen en het afbrokkelen van mijn gebit. Heerlijk al die doktoren die met de beste bedoelingen het slechtste met je voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>