Het verhaal van Micky; Medicinale Cannabis met Chronische pijnsyndroom sexuele disfunctie Epilepsie type 1 therapeutisch resistent

Admin   februari 6, 2015   Geen reacties

Medicinale Cannabis met Chronische pijnsyndroom sexuele disfunctie Epilepsie type 1 therapeutisch resistent.

Ik schrijf deze interview uit eigen ervaring.

Ik heb geen ziekte zoals de meesten mensen met het gebruik van Medicinale Cannabis.

Mijn lichaam klopt niet meer dat is de conclusie van de medici.

In 2008 ben ik geholpen aan een liesbreuk wat helemaal fout is gegaan.

3 operaties verder de 2de was een acute liesbreuk daar kwamen de mensen achter de 1ste fout wat deze ellenden allemaal heeft veroorzaakt.

Maar na de 2de operatie was het al snel voelbaar dat hun alleen de acute liesbreuk hebben verholpen en niet het probleem.

Want dat was te specialistisch ze hebben het te kleine matje eruit gehaald en een groter matje terug geplaatst.

Ik werd door verwezen naar de pijnspecialist omdat ik toch nog onwijze zenuw pijn had.

Bij het pijn team in Delft hebben we alles geprobeerd maar het mocht niet baten ik bleef zenuwpijn houden en ik kon niet meer zitten en op me linkerbeen staan het werd alleen maar erger.

De specialist van het pijn team zei tegen mij, wat jij heb is te complex en te specialistische daar voor moet ik je door sturen naar een liesbreukpijn specialist die zit in Maxima Medische centrum.

Het was niet lang wachten tot dat ik daar terecht kon, een maal op gesprek kwam er wel naar voren dat hij me snel wou helpen omdat ik nog zo jong was 28 misschien wil je nog wel kinderen zei hij.

Want wat jij heb is dat je Perifere zenuwgestel ik hoop voor je dat het beschadigt is en niet aan het afsterven is, want bij zenuwen die beschadigd zijn kan worden hersteld maar als ze aan het afsterven zijn moet je er binnen 3 maanden bij zijn anders ben je te laat en doden zenuwen kunnen niet meer gemaakt worden.

Omdat we eerst alles hebben geprobeerd om deze operatie te voorkomen heeft het langer geduurd dan 6-maanden.

Na 6-maanden ben ik geholpen aan me zenuwpijn in me bekken/lies de operatie lukt voor 70% maar bij mij is hij al de 3de chirurg en daar was hij niet blij mee.

Ik kwam in een operatie kamer dat leek net 2050 heel de kamer waar ik in lach was van RVS en allemaal beeldschermen om me heen er kwam niemand in de kamer het was allemaal microscopisch en robotarmen.

Voordat ik onder het mes ging zei hij als we klaar zijn hoef jij niet meer met stroom en met krukken te leven.

Dat is anders uit gekomen dat we hoopte,want ik kwam bij en meteen moest me stroom weer aan en ik kon nog steeds niet op me linkerbeen staan.

Pas na 4 dagen kwam er een arts aan me bed om te zeggen dat het niet geslaagd is en dat was de chirurg zelf niet maar ze assistent kwam het mij melden want waarom het niet was geslaagd de zenuwen waren allemaal dood het was niet meer te redden.

En er zat zoveel littekenweefsel dat het nog heel moeilijk was om het niet erger te maken en te beschadigen.

Want de zenuwen die bij mij dood zijn en eruit/doorgehaald moesten worden waren wel de hoofd takken die de motorische zenuwgestel aan stuurt net zoals hij ok aan voelt is kou warm zoet zuur de prikkels van buiten en ok kracht/inspanning.

De conclusie is Chronisch pijnsyndroom sexuele disfunctie Epilepsie type 1 therapeutisch resistent.

Ik kwam er al snel achter dat wiet van de coffieshop een ontspannen werking gaf en dat klopte wel zei me specialist dus ik zei,is dat ok te verkrijgen als medicatie,me specialist zei ja ik noteer het in je dossier dat ze het kunnen geven als er niks meer werkt.

Na lang gelopen te hebben bij het pijnteam zijn we erachter gekomen dat niks meer werkt qua medicatie en behandelingen,ja alles een beetje want ik zit niet alleen aan Medicinale cannabis ik zit ok aan Lyrica en aan Tens als ik dat allemaal heb dan probeer ik me zo ver te verdoven en dan verdoof ik me voor Naams met de Medicinale Cannabis en dat doe ik over een waterpijp en dat is echt veel.

En misschien door die verdamper heb ik misschien minder Medicinale cannabis nodig omdat het rechtstreeks en PUUR en naar binnen gaat en je heb geen verlies van de werkzame stoffen dus ik denk dat de Verdamper me wel wat vooruit helpt met het minder pijn ervaren en dat ik minder pijn ervaar weer meer van het leven kan genieten en meer kan doen.

En Medicinale Cannabis en Epilepsie type 1 onderdrukken ja maar het gaat er niet door weg.

En dat is wel het belangrijkste en veilig.

Nou Marian dit is mijn ervaring Met Medicinale Cannabis en mijn handicap.

En ik zal je zoveel mogelijk Feed-back geven over mijn ervaringen.

En ik zal er altijd voor vechten en me stem laten horen dat het Medicinale Cannabis en recreatief gebruik gelegaliseerd gaat worden of goede regelgeving gaat komen.

Groetjes,

Micky de Zeeuw

mm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>