Het verhaal van Marc (Chronische pijn,slaapproblemen), test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 18, 2015   Geen reacties

Verslag draagbare vaporizer Super Nova.

Ten eerste wil ik jullie, de Stichting PGMCG en degene die de Super Nova s ter beschikking hebben gesteld, graag bedanken voor dit initiatief voor de patiënt.

Ik was aangenaam verrast om hem te mogen testen en gebruik hem regelmatig.

Ik ben zelf een chronische pijnpatiënt sinds mijn 18 jaar na een zwaar ongeluk waarbij ik met mijn fiets geschept ben door een auto en ben sinds mijn 28 werk onbekwaam, maar sinds ik medicinale cannabis gebruik ben ik geen plant meer, door voorgeschreven medicatie, maar kan ik mezelf hier en daar zelfs een beetje als vrijwilliger inzetten voor mijn medemens.

Voordelen:

Geeft duidelijk de temperatuur aan en verdampt lekker zolang je hem niet te hoog zet.

Heel eenvoudig om mee te nemen, om op te laden, een extra setje met mondstukjes zit er ook bij, wat ook wel is handig kan uitkomen als je met meerdere bent of de verdamper te warm vindt. Ook het bijgeleverd kuisborsteltje is super handig voor het proper maken van de ‘verdamping’ kamer.

Nadelen:

De verdamper wordt na een tijdje iets te warm naar mijn zin, maar dit is iets wat ik al bij meerdere producenten ben tegengekomen en is misschien ook wel iets is dat onvermijdbaar is bij deze kleinere modellen. Ik ben iemand die meestal traag consumeert dus dat kan ook wel meespelen.

Het duurt het altijd even voordat je temperatuur terug op peil is nadat je geïnhaleerd hebt.

De knopjes zijn wat onhandig en ze zijn misschien wel ‘kindveilig’ maar bij dit model heb ik bij mijn moeder gemerkt dat het misschien wat omslachtig kan zijn voor een ziek persoon om die 5X snel drukken en 3 sec aanhouden te onthouden. Ook als ik last heb van beperkte motoriek van mijn vingers wens ik wel is dat er gewoon een aan- en uitknop aan stond.

Ik geef deze verdamper Super Nova voor prijs en kwaliteit een dikke 8

Warme groet

Marc Van Loco

 

Verdampen maakt dat je tenminste echt je product proeft zoals moeder natuur het gegeven heeft en is volgens mij de beste toepassing die je kunt hebben voor je longen. Dat wordt je snel gewaar na je eerste trekjes

 

 

Meer over verdampen leest u hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>