Het verhaal van Jose (Melanoom/ME/CVS), test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 3, 2015   Geen reacties

Het verhaal van Jose Kuijpens (Melanoom/ME/CVS)

Verslag draagbare vaporizer Super Nova.

Mijn voorgeschiedenis: Ik heb al tientallen jaren ME/CVS Waarvoor geen reguliere medicijnen zijn. Mijn huisarts rade mij destijds aan om regelmatig een joint te roken tegen de lichamelijke pijnen die ik 24/7 had. Daarnaast ben ik ook een aantal jaar bij een acupuncturist geweest (dat laatste hielp heel goed bij het opbouwen van mijn energie level en nam het gevoel van het leven in een glazen bubbel weg).

Ik merkte echter wel dat blowen mij niet zo goed (meer) beviel. Ik werd er misselijk en vrij snel stoned van. De constante pijnen in mijn lichaam werden echter niet minder helaas. Hierdoor leefde ik eigenlijk op paracetamol met codeïne. Ik raakte hieraan verslaafd en echt helpen deed het maar tijdelijk en zeer matig. Om de twee uur nam ik 2 tabletten van die rotzooi. Ruim twee jaar geleden had ik er genoeg van en ben cold turkey afgekickt (zonder begeleiding). Mijn man en ik waren inmiddels ook zo puur gezond mogelijk gaan eten. Mijn ME was niet weg maar de vermoeidheid was iets minder daarna. De pijn bleef helaas. Bovendien kreeg ik ook nog allerlei andere lichamelijke klachten (wat ik wijd aan het afkicken van de paracetamol!) zoals zware acute eczeem. Hiervoor heb ik voor de allerlaatste keer reguliere medicijnen gebruikt!

Toen ontdekte we de cannabis olie!!! Tot op heden nemen we 2x daags 3 druppels. Voor mij is dit een wondermiddel ook voor de melanomen die ik sinds augustus 2014 heb (zijn inmiddels bijna geheel weg na het dagelijks aanbrengen van de olie!).

Aangezien blowen voor mij niet echt prettig is was ik eerst een beetje op mijn hoede voor de Vaporizer. Maar ik moet zeggen dat het wel héél iets anders is dan een joint! Het voelt zacht bij het inhaleren en je merkt meteen (althans dat is mijn bevinding) dat je longblaasjes open gaan staan waardoor je meer lucht krijgt. Voor mijn pijn van de ME heb ik wel het idee dat het een welkome aanvulling voor mijzelf is op het gebruik van de cannabis olie. Ik word er niet stoned van maar voel wel degelijk een soort rust over mij heen komen. Ik gebruik hem max. 2x daags afwisselend met THC en CBD. Heb wel het idee dat de Vaporizer meer doet voor Joop (mijn man) i.v.m. zijn COPD dan voor mijzelf maar zoals ik al zei voelt het als een hele goede aanvulling op de olie.

Heerlijk om Big Pharma achter me te laten en voor puur natuur te gaan met zéér goede resultaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>