Het verhaal van Joop (COPD), test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 3, 2015   2 reacties

Begin dit jaar hebben we een aantal draagbare verdampers ter beschikking gesteld gekregen voor patiënten, hier het verhaal van Joop Kuijpens (COPD). 

 

Verslag draagbare vaporizer Super Nova.

 

Eerst een stukje geschiedenis, Heel mijn leven heb ik astmatische bronchitis en vanaf mijn 10de ook nog hooikoorts. Jarenlang medicijnen geslikt, gespoten acupunctuur, enz.

In 1981 gestopt met roken. Naar mijn idee scheelde het niets.

Tien jaar geleden mocht mijn vrouw op advies van de huisarts joints roken voor pijnbestrijding (ME) en mijn zoon voor zijn vorm van autisme. Ik wilde graag meedoen, maar geen joint omdat ik bang was weer te gaan roken. Ik ging dus aan de waterpijp. Mijn longen konden daar niet tegen. Het deed echt pijn. Verschillende manieren geprobeerd, Niets hielp.

2 jaar geleden ben ik met alle medicatie gestopt (langzaam afgebouwd). Helemaal gehad met de Pharmaffia.

Regelmatig kreeg ik het benauwd, maar weigerde toch weer aan de medicatie te gaan.

De laatste maanden werd het steeds erger. Ik begon er zelfs aan te denken om toch maar weer aan een pufje te beginnen.
Totdat………… ik kennis maakte met de vaporizer. Ik was best een beetje bang dat het zeer zou doen, net als bij de waterpijp.

Wat bleek, bij de eerste inhalering was het alsof er een warme deken om mijn longen werd gelegd !!!

Een paar inhaleringen was al voldoende om de druk op mijn longen en de benauwdheid te doen verdwijnen.

Ik gebruik hem nu 2- 3 keer per dag. Ik varieer met THC en CBD en het bevalt mij uitstekend. Ik haal de Cannabis bij de coffeeshop en eigen teelt. Binnenkort ga ik naar de huisarts (al 2 jaar niet gezien) voor een recept van medicinale cannabis om te proeven wat Pharmaffia ervan brouwt.

Ik zweer het bij een vaporizer en kijk eens hoeveel medicijnen het scheelt !!!!

Meer over verdampen leest u hier

Meer over COPD en medicinale cannabis.

 

 

2 reacties op “Het verhaal van Joop (COPD), test medicinale cannabis verdampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>