Het verhaal van Bas (Dwarsleasie), test medicinale cannabis verdampen

Admin   maart 11, 2015   Geen reacties

Begin dit jaar hebben we een aantal draagbare verdampers ter beschikking gesteld gekregen voor patiënten, hier het verhaal van Bas van Oijen (dwarsleasie, slaapproblemen,astma)

Verslag draagbare vaporizer Super Nova.

Dag Marian,

Ik ben Bas, ik ben 35 jaar. Sinds 2004 heb ik een dwarsleasie. Voor mijn ongeluk was ik een recreatieve blower en gebruiker van allerlei genotsmiddelen. Zelfmedicatie noemen we dit tegenwoordig!

Bij mijn chronische ziekte heb ik veel baat bij cannabis. Dit ,omdat mijn lichaam anders reageerdt en ik nog steeds geen”ander” middel heb gevonden voor mijn aandoening. Cannabis is mijn enige werkend middel tegen overmatig zweten na het lacseren.

Nu bestaat mijn zelf medicatie uit het roken en verdampen ”met de draagbare Vaporiser”,van medicinale ”eigen” gekweekte wiet. Graag rook ik die in ”De Vaporiser”,omdat dit geen nicotine en/of teren bevat die je wel krijgt met het roken van Tabak! En ik maak ”Geen” gebruik meer van de inhaler die ik als kind al nodig had voor mijn astma…..

 

Dus verbeter de Wereld en plant een wietplant!

 

Groetjes Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>