Hash, icolator medicinaal of niet?

Admin   maart 4, 2015   Geen reacties

Als medicinaal gebruiker, maak ik ook graag gebruik van een goed stuk hash of icolator. De overheid biedt het ook niet aan in hun pakket. In Nederland hebben we nog het voordeel dat er coffeeshops zijn, waar een ieder boven de 18 deze producten kan kopen. Als Nederlander! (denk aan wietpas in Zuiden)

Veel hashsoorten bevatten een hoog cbd gehalte, wat daar de medicinale werking van is, is al lang bekend. Indien de 15% THC regel in zou gaan, kan dit dus niet meer geleverd worden door de coffeeshops. Met alle gevolgen van dien, want dan is iedereen die hash gebruikt, aangewezen op het criminele circuit.

VVD wil totaalverbod op hash

Het kabinet wil cannabis met een THC-gehalte van 15% of meer op lijst I van de Opiumwet plaatsen. (Trimbos)

Advies Tweede Kamer over voorstel 15 procent THC (Spong)

has

Het is echter jammer dat de kwaliteit in de coffeeshops vaak te wensen over laat, hier zou een betere controle op moeten komen, een kwaliteitskeurmerk is niet verkeerd, ook niet bij cannabis. Het gaat tenslotte om onze gezondheid! Ik wil geen pesticiden, schimmels, haarlak, suikerwater, inkt of wat dan ook in mijn medicijn hebben, u wel?

 

Vind jij ook dat er voor patiënten hash voorgeschreven mag worden?

Wat vind jij zelf van hash of icolator als medicijn?

Vind jij ook dat producten die aangeboden worden in de coffeeshop een keurmerk moeten hebben?

has

Je kan het uiteraard ook zelf maken, door eerst pollen te zeven en daarna te persen tot een blokje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>