Greens Minister Shane Rattenbury stelt medische marihuana regeling voor in Canberra/Australie

Admin   maart 22, 2015   Geen reacties

Een gedurfd plan om Canberra de medische marihuana hoofdstad van Australië te maken, is het nieuwste voorstel van de Groenen Minister Shane Rattenbury, als hij kijkt naar de economische voordelen, te repliceren naar Tasmanië uit de gecontroleerde poppy industrie.

Momenteel houdt men openbare hoorzittingen en vergaderingen omtrent de wetgeving betreffende medische cannabis, door de heer Rattenbury, voorgestelde regeling, waarbij terminaal en chronisch zieken in  Canberra toegang kunnen hebben tot het geneesmiddel om pijn en lijden te verlichten.

In zijn laatste bijdrage aan het debat, de ACT Groenen opstelling van de machts-lid verteld dat  het team van de ACT moet onderzoeken, het creëren van een lokale cannabis industrie, met licenties en regelgeving waardoor legitieme bedrijven om cannabis te produceren, voor wetenschappelijke en medische doeleinden voor de overheid.

Volgens het plan, kan het grondgebied een cannabis monopolie  ontwikkelen, naar een cannabis monopolie te ontwikkelen, in lijn met de $ 120.000.000 Tasmaanse poppy industrie. De groei van papaver werd voor het eerst toegestaan ​​door de staat en federale overheden in Tasmanië in de jaren 1970, in een poging om de opiumproductie weg te houden van grote bevolkingscentra en de illegale drugshandel.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>