Eerste patiënt Tilburg al bezoek gehad politie ivm geuroverlast roken cannabis

Admin   maart 1, 2017   Reageren uitgeschakeld

IMG_6461Vanochtend heeft de eerste patiënt die mee doet aan het eigen kweek project in Tilburg, bezoek gehad van twee politieambtenaren.

Deze patiënt gebruikt medicinale cannabis voor zijn aandoeningen en de specialist (BIG geregistreerd) heeft hiervoor een artsenverklaring ondertekend voor eigen kweek. Hij gebruikt medicinale cannabis door middel van verdampen, het roken van een joint en orale inname van cannabisolie en cannabisthee.

Ze hadden een tip binnen gekregen over stankoverlast door het roken van een joint buiten.

Natuurlijk is deze patiënt in het bezit van een artsenverklaring en een ondertekend convenant. Deze had hij ook op de deur geplakt waar zijn kweekhok aanwezig is in zijn huis.

De politie had nog niks vernomen over het convenant maar hadden een goed luisterend oor voor de patiënt en waren blij dat het zo geregeld was ondertussen. De patiënt toonde dan ook de ondertekende artsenverklaring, het convenant en het kweeklog. Ze hebben de nodige foto’s gemaakt en heel het huis mogen zien voor de rest. Aangezien deze patiënt alles goed geregeld heeft, hok gekeurd door een electro technisch installatiebedrijf, eerlijk zijn energierekening betaald en zelfs alles verzekerd heeft, is er verder geen actie ondernomen. De politie gaat contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente en  overhandigd dan ook de foto’s die ze gemaakt hebben.

Wordt vervolgd.

13.00 uur gebeld door de gemeente Tilburg, deze is reeds gebeld door de politie. Alle gegevens zijn geverifieerd en doorgegeven.

Donderdag 2/3/2017 Politie en gemeente hebben contact gehad, dit is de eerste keer dat er niet geruimd is in Tilburg. De gemeente heeft dan ook geadviseerd hier vanaf te zien aan de politie, aangezien aan de voorwaarden van de burgemeester is voldaan.

Het convenant en de artsenverklaring

convenant1gebruikers