Conclusie Journal of the American Medical Association (JAMA): Cannabis is medicijn! Officieel

Admin   september 10, 2015   Geen reacties

Cannabis is honderd procent een vorm van geneeskunde,

onderzoekers concluderen dit in een bommenreeks van rapporten die begin juli door het Journal of  American Medical Association is gepubliceerd.

Cannabis – wat al duizenden jaren medicinaal word gebruikt, – vermindert misselijkheid, braken en pijn, evenals spasticiteit, een panel van onderzoekers concluderen dit na het bekijken van een totaal van 79 studies.

“Het gebruik van cannabis voor chronische pijn, neuropathische pijn en spasticiteit door multiple sclerose wordt ondersteund door hoogwaardig bewijs,” werd in een van de onderzoeken gevonden.

Onderzoekers beklaagde zich over het ontbreken van hoogwaardige onderzoeken met cannabis. Die situatie kan het begin van het cannabis verbod zijn geweest. De federale overheid zegt dat cannabis een zeer gevaarlijke drug is zonder medische waarde. Onderzoekers moeten nog meer naar voren brengen om dit te doorbreken, om nog meer onderzoek naar de wietplant te doen, meer dan elke andere materie op deze planeet, zeggen artsen. .

Echter, begin juli, heeft de federale overheid, de obstakels iets verlaagd, omtrent de wetgeving, om cannabis te bestuderen.

Bron


 

Nog een artikel

It’s Official: Marijuana Is Medicine

 

kleur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>