Capitol Mining doet bod om eerste medicinale cannabis kweker te zijn in Australie

Admin   april 17, 2015   Geen reacties

Een mineralen exploratie bedrijf probeert om zich te positioneren in Australië’s om de eerste legale medicinale marihuana teler te worden.

In een mededeling van de Australian Stock Exchange, zei Capitol Mining dat het Essential Oils of Tasmania (EOT) $ 125.000 zou betalen  om het  Tasmaanse bedrijf Cannabinoïd Extracts Australia (CEA) toe te eigenen.

CEA is opgericht voor het verkrijgen van vergunningen om etherische oliën  van cannabidiol of CBD te vervaardigen, een niet-psychoactieve stof in cannabis.

Het wordt gebruikt voor een aantal symptomen, waaronder verlichting van stuiptrekkingen, ontstekingen, angst en misselijkheid.

Capitol Mining heeft plannen om CBD te extraheren uit industriële hennep gewassen, onder hot-house omstandigheden, gekweekt in Tasmanië.

Maar het bedrijf heeft een aantal hindernissen te gaan voordat het de teelt stadium bereikt, met een beroep op de hervorming van de wetgeving en het verlenen van vergunningen door de Tasmaanse en federale overheden.

Bron

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>